Aanbod

 

Yoga

Yoga betekent een ontmoeting met jezelf. Het helpt ons om op adem te komen en weer een natuurlijke harmonie met jezelf en je omgeving te bereiken. Yoga brengt ons terug naar de Bron.

In onze lessen wordt dan ook veel aandacht geschonken aan loslaten en zich ontspannen. Door weer op natuurlijke wijze te leren ademen, herstelt zich het evenwicht tussen lichaam en geest.

De eenvoudige, doelgerichte oefeningen zijn een gemakkelijke manier om "mindfull" met je lichaam om te gaan. Zij leiden tot een beter lichaamsbesef, innerlijke rust en hernieuwde vitaliteit. Bij yoga wordt elke vorm van prestatie vermeden. Het gaat om het volledig respecteren van je eigen lichaam.

Extra aandacht wordt besteed aan die plaatsen in het lijf waar de stress zich meestal vastzet: de nek, schouders en onderrug. Maar de deelnemers kunnen elke les ook zelf aangeven waar zij nog wat extra ontspanning nodig hebben.
Ook wordt geleerd hoe de deelnemers in het dagelijks leven zelf beter kunnen omgaan met stress.

De cursussen worden verzorgd door Han Duindam.

Dinsdag:     15.30 - 16.40 uur
                  19.30 - 20.40 uur
                  21.00 - 22.10 uur

Woensdag:  20.00 - 21.10 uur

Cursussen in Neede, Bergstraat 54.
Vanaf 17/18 september 2019: 12 lessen; € 100,-.
Gratis extra inhaallessen op 17/18 december 2019.

Instappen?

Je kan nog meedoen als je uiterlijk begin oktober begint. De eerste les is altijd op proef. Wel eerst even contact opnemen.
 

Privéles op aanvaag mogelijk.

Belangstellenden kunnen met Han contact opnemen: 06-33730250 of info@yogachineede.nl


Meditatie

Han heeft een uitvoerige scholing in diverse vormen van meditatie. Dit komt in al zijn lessen, en met name in de diepgang van sommige oefeningen, tot uitdrukking.
Op verzoek verzorgt hij meditatie-workshops.